Hirdetés

Komoly változás a Dragon Age 4-nél: az Anthem bukása miatt törlik a többjátékos részt

|

Pedig eredetileg masszív szerepet szántak a multinak a Dragon Age 4-ben.

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint az EA áldását adta arra, hogy a BioWare az eredetileg betervezett "összes többjátékos elemet" kigyomlálja a készülő negyedik Dragon Age-ből.

Olybá tűnik, a kiadó nemcsak a tisztán egyjátékos Star Wars Jedi: Fallen Order sikere, hanem épp a giga költségvetésből készült, egyébként nemrég az utolsó kegyelemdöfést is elszenvedett Anthem kudarca miatt is kezdi belátni, hogy nem kell ennyire minden címébe online részt, multiplayert vagy mikrotranzakciókat erőltetni.

Hirdetés

A lap BioWare-es forrásai szerint korábban a 2018-ban hivatalosan leleplezett új Dragon Age is "komoly többjátékos résszel" lett fejlesztve, de immáron kizárólag egyjátékos címként dolgoznak rajta.

Megjelenési dátuma továbbra sincs a szerepjátéknak. A stúdió legutóbb nyáron mesélt arról, mi a helyzet, de a tavaly év végi The Game Awardson is kaptunk egy előzetest:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)