Hirdetés

Komoly xboxos leárazást tart a Mafia, a Borderlands és a BioShock játékok kiadója

|

A 2K akciójában sokat lehet spórolni a Microsoft Store-on keresztül.

Hirdetés

Türelmetlenül várjuk, hogy belenézhessünk az új BioShock játékba. Már nagyon kíváncsiak vagyunk a Mafia franchise jövőjére is, ahogy azt se bánnánk, ha már holnap felvázolnák, hogy milyen címekkel fog bővülni a Borderlands széria a következő években. Rengeteg izgalmas projekt formálódik jelenleg a 2K-nél az említett brandeken kívül is, ám ezek leleplezésére jó esetben csak heteket, rosszabb esetben hónapokat kell várni, és akkor a megjelenésükről nem is beszéltünk. 

De a naptár nézegetése helyett jobb elfoglaltságot is tudunk a  hátralévő időre: pótolni a korábban kimaradt játékokat, amiket a 2K vadonatúj leárazásában brutálisan olcsón tehetünk meg. 

Hirdetés

A 2K Publisher Sale keretén belül, a Microsoft Store-on keresztül csaphattok le viszonylag új megjelenésekre és a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox Series X/S-en is játszható klasszikusokra, nem ritkán az eddigi áruk töredékéért. Van, amit 90 százalékkal kevesebbért kínálnak, és még a leggyengébb akció is 50%-os, szóval érdemes alaposan körülnézni. A Spec Ops: The Line-t sajnos már hiába is keresnétek a kínálatban.

Íme néhány tipp tőlünk:

Adja magát a kérdés: ti miket húztok be az akciós címek közül?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)