Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow 2 - kedvcsinálunk a megjelenés előtt

|

Már csak négyet kell aludni, míg belevághatunk Dracula és a Sátán harcába. A Konami egy új trailerrel fokozza feszültséget.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban már holnap kézbe vehetik a Castlevania legújabb részét, nekünk viszont sajnos péntekig várnunk kell rá.

A Konami készülő játékához számos trailer és fejlesztői videó készült már, sőt, több mint egy hete a demót is megkaptuk, így az első fejezeten már átverekedhette magát, akit igazán érdekelt a dolog. Steamen egyébként holnap estig 10%-os kedvezménnyel juthattok a játékhoz, rajongóknak érdemes lehet még most lecsapni rá.

A Konami mindent belerakott a launch trailerbe, amit csak elvárhatunk. Epikus zene, gameplay jelenetek, hatalmas titánok, bossfightok, Void Sword, egyszóval csak kapkodtuk a fejünket. Az előzetes tehát egész jól sikerült, és hogy a játék is követte-e a példáját, hamarosan megtudhatjátok majd a Castlevania: Lords of Shadow 2 tesztünkből.

Ti várjátok már? Mármint a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)