Hirdetés

A Castlevania producere lelépett a Konamitól

|

Rengeteg klasszikus Konami játék producere, Dave Cox hosszú idő után úgy döntött, hogy elhagyja a céget.

Hirdetés

A Konami mostanság elég sok újdonsággal készülődik a közeljövőben, ott van pl. a hihetetlenül izgalmas Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vagy a nemrég leleplezett Silent Hills, de mégis az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb termése volt a Castlevania: Lords of Shadow és annak folytatása. Azonban tegnap kiderült, hogy a Castlevania játékok aktuális producere úgy döntött, hogy elhagyja a céget.

Dave Cox már veteránnak számított a Konaminál, ugyanis a 17 itt töltött éve alatt olyasmi címekhez adhatta a nevét a Castlevania mellett, mint a Silent Hill, a Suikoden, a Pro Evolution Soccer vagy a Metal Gear Solid. A pontos indoklás nem derül ki, de a producer Twitter üzenete alapján nincs semmiféle konfliktus a döntés hátterében: "Szeretném megköszönni a Konaminak a lehetőséget és mindenki másnak is, aki lehetővé tette nekünk ezt a felejthetetlen utazást."

Szerencsére ezzel nem ér véget Cox karrierje a játékok világában, hiszen egy kis pihenő után egy új projektbe fogja belevetni magát. Ti mit gondoltok? Mi jöhet még a Castlevania után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)