Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - így tehetsz hangtompítót egy rakétavetőre

|

Van egy-két igen kellemetlen bug az új Metal Gear Solidban, viszont némelyikkel kifejezetten előnyös helyzetbe lehet kerülni.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain az utóbbi idők egyik legemlékezetesebb játéka lett, és méltó lezárása Kojima pályafutásának a Konaminál, viszont ettől függetlenül még egy ekkora eposzba is becsúszhatnak hibák. Legutóbb arról volt szó, hogy Quiet tönkreteheti a mentésünket, most viszont olyan bugba futottak bele a játékosok, mellyel akár taktikai előnyhöz is juthatunk.

Valakinek sikerült megoldani, hogy akármilyen fegyvermódosítást rátehessünk bármilyen fegyverre, így sikerült például megoldani azt is, hogy hangtompítót tegyünk egy rakétavetőre, mint ahogyan az az alábbi videóban is látszik. Igen, van értelme.

Ebben a reddit postban részletes leírást találtok arról, hogy hogyan kell ezt reprodukálni, de azért csak óvatosan, mert ha félresikerül a művelet, akkor szétfagyhat az egész játék.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)