Hirdetés

Metal Gear Solid 5 - fogynak az atombombák, de vajon meglesz a világbéke?

|

A Konami felfedte a következő nagy eventet, amiben részt vehetnek a Metal Gear Solid 5 rajongói és azt is, hogy milyen feltételekkel férhetünk hozzá.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb sikere a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, de mégis a szintén nagyon jól sikeredett online ötletek tartják életben a játékot ennyivel a megjelenés után. A Konami különféle napi jutalmakkal és különleges alkalmakkal igyekszik feldobni a háború unalmas hétköznapjait, most pedig a pontos részleteket is lerántották arról, ami után régóta szimatolnak a játékosok.

Az event a Nuclear Disarmament, vagyis a nukleáris fegyverek leszerelésére összpontosít Tudjátok, ez az, aminek az átvezetőjét valaki hetekkel ezelőtt kitúrta a játék mappájából. Ahhoz, hogy részt vehessünk benne, ahhoz négy feltételnek kell megfelelnünk, miközben a Konami folyamatosan frissíti a Twitteren az éppen játékban lévő nukleáris fegyverek mennyiségét. A szükséges kritériumok a következők:

- teljesítetted a 31-es sztori küldetést
- nincs a birtokodban és nem is áll fejlesztés alatt semmilyen nukleáris fegyver (ha igen, akkor szét kell szerelned)
- előfordulhat, hogy az adott platformodnak és régiódnak megfelelő feltételeket is teljesítened kell
- a te régiódnak (és platformodnak) megfelelő szerveren nem lehet egy nukleáris fegyver sem

Ha mindezt sikerült teljesíteni, akkor az event elérhető válik, ha visszatérünk a Mother Base-re vagy teljesítünk egy főküldetést. Ha új fegyverek jelennek meg, akkor újra teljesíthetjük a feltételeket és ismét megnyílik az esemény.

Ti leszerelitek ezért az atomtölteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)