Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - jöhetnek a mikrotranzakciók?

|

Egyesek arról pletykálnak, hogy a Metal Gear Solid 5-be is bejuthatnak majd a nem túl közkedvelt mikrotranzakciók.

Hirdetés

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain jelenleg az idei év egyik legjobban várt játéka, és nem csak a Hideo Kojima és a Konami közti ellentétek, valamint azok esetleges következményei miatt. Amit eddig láttunk a játékból, az alapján ez lesz az egyik legambíciózusabb része a sorozatnak, akik eddig játszottak vele, hasonlóan vélekednek. Viszont még közel sem tudunk mindent, ha pedig igaz a legutóbbi pletyka, akkor az egy váratlan fordulat lehet az eddigiekhez képest.

Egyes bizonyítékok arra engednek következtetni, hogy a játékban egyes dolgokat mikrotranzakciók segítségével válthatunk majd ki. Az olasz PlayStation Store leírásában az "optional in-game purchases" kifejezés is szerepel, ami ugye azt jelentheti, hogy a játékon belül is vásárolhatunk majd valamit, de jelenthet DLC csomagokat is. Ugyanakkor lehet találni úgynevezett „időt megspóroló feature-ökre" vonatkozó utalásokat a Mother Base bővítésével kapcsolatban, melyek offline módban nem elérhetőek.

A Mother Base ugye már a Metal Gear Solid: Peace Walker óta fontos szerepet játszik a sorozatban, mint Big Boss és csapatának főhadiszállása. A The Phantom Painben ez fokozottan igaz lesz, hiszen a bázis bővítésével különféle előnyökhöz juthatunk,és ha igazak ezek a pletykák, akkor a játékban használt GMP helyett akár valódi pénzt is költhetünk majd otthonunkra.

Remélhetőleg ezek az újdonságok (már ha igaziak) nem rontanak a hagyományos játékélményen azzal, hogy esetleg igazságtalan előnyökhöz juttatnak egyes játékosokat az online módban.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain megjelenés szeptember 1-én esedékes PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokon, PC-n pedig néhány héttel később.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)