Hirdetés

Metal Gear Solid: Ground Zeroes - olcsóbb lett a next-gen verzió

|

Jelentősen csökken a játék next-gen változatának ára, és extra tartalmakat is kapunk, ha időben a pénztárcánkba nyúlunk.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V: Phantom Pain előfutáraként érkező Ground Zeroes eddig nem bizonyult túl meggyőzőnek. Amellett, hogy a központi szál alig két óra alatt végigjátszható, a dobozos next-gen darabokért 40 dollárt is elkérnek.

A kiadó most ezek árát csökkentette tíz dollárral, így a dobozos PS4 és Xbox One verziót is 30 dollárért szerezhetjük be. Ugyanennyit kérnek el egyébként a digitális változatokért is, míg a PS3 és Xbox 360-ra szánt változatokért 20 dollárért juthatunk hozzá.

 

A játék megvásárlásával egyébként különböző extrákhoz juthatunk majd a Phantom Painben. Az akció az első körös dobozos változatokra vonatkozik majd, illetve bizonyos ideig a digitális vásárláshoz is megkapjuk az extrákat. A bejelentés szerint extra harci foglyokkal és VIP személyekkel bővül majd a játék, ennél bővebbet azonban nem mondtak.

A Metal Gear Solid:Ground Zeroes március 18-án jelenik meg az Egyesült Államokban, mi pedig két nappal később vághatunk bele a kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)