Hirdetés

Klasszikus Konami-játékok switches megjelenését pletykálják

|

A Konami még a Wii-re készítette el a Contra, a Castlevania és a Gradius egy-egy feldolgozását, egy pletyka szerint ezeket költöztethetik át a Nintendo jelenlegi generációs konzoljára.

Hirdetés

Továbbra sem tűnik úgy, hogy a Konami vezetőségének fejében megfordulna, hogy vissza kéne térniük a AAA játékok készítéséhez. Ettől függetlenül a klasszikusaikból minél nagyobb hasznot szeretnének hajtani, ennek érdekében pedig lehet, hogy a Nintendo Switchet is célba veszik.

Hirdetés

Egy, játékok Amerikába történő importálásával foglalkozó felhasználó vetett fel egy érdekes pletykát a Twitteren - viszont a forrását nem közölte, így kezeljük egészséges gyanakvással az állításait. Szerinte a Konami arra készülhet, hogy az eredetileg a Wii digitális áruházában kiadott ReBirth-szériát megjelentetik a Nintendo Switchre is. Ebben három játék, a Castlevania: The Adventure ReBirth, a Contra ReBirth és a Gradius ReBirth jelent meg, amik retro kinézettel dolgozták fel a klasszikus szériákat modern hardveren.

A Twitter-üzenet szerint egyébként a három klasszikus mellé egy negyedik ReBirth címet is készítenének a Nintendo Switchre történő kiadás alkalmából. A lépés egyébként logikus lenne, hiszen a már széles körben elfeledett Wii-hez és a bukott Wii U-hoz képest lendületesen indult a Switch pályafutása, a kettővel ezelőtti Nintendo konzol digitális áruháza pedig 2019-ben bezár, az újrakiadással viszont nem veszne kárba el a Konami korábbi befektetése.

Ti letöltenétek valamelyiket, ha tényleg kijönnének a hibrid konzolra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)