Hirdetés

Ha szeretnénk, a Konami több remastert is készít

|

A Zone of the Enders: The 2nd Runner remastere kapcsán merült fel, hogy a vállalat nyitott lenne arra, hogy más címeit is felújítsa. Ehhez egyetlen dolog kell.

Hirdetés

A Konami nem éppen a játékosok szíve-csücske, mióta olyan csúnyán elbánt Hideo Kojimával, ráadásul a Metal Gear Survive sem éppen a széria legelismertebb darabja lett. Arról nem is beszélve, hogy látszólag jobban érdeklik a mobiljátékok és a pachinko gépek, mint a komolyabb játékok, azonban talán fordul a kocka. 

Hirdetés

A 2017-es Tokyo Game Show-n derült ki, hogy jön a Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars című remaster, azonban egy új közlemény alapján nem ez az egyetlen, ami elkészülhet a kiadónál. A Konami márkaigazgatója, Benjamin Kinney az amerikai IGN-nek beszélt róla, hogy készek több címet is kipofozni a felhozatalukból, de csak ha a felhasználók elég hangosan kérik. Kinney szerint odafigyelnek a rajongóikra, így mindaddig, amíg azok érthetően jelzik, hogy mit várnak el tőlük, ők meg fogják hallgatni őket. (Próbáljuk elfojtani a nevetést). 

Kinney nem zárta ki annak sem a lehetőségét, hogy az első Zone of the Enders remastere is elkészüljön, de ez csakis a rajongókon múlik. A Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars a tervek szerint szeptemberben jelenik meg 4K- és VR-támogatással. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)