Hirdetés

Valami történhet végre a Silent Hill szériával?

|

A Konami bejegyeztett egy új Silent Hill védjegyet, és persze mindenki azonnal kombinálni kezdett. Ez azonban még nem jelent semmi konkrétat.

Hirdetés

A Konami Digital Entertainment a múlt hónapban adta be a kérvényét a kanadai jogvédő hivatalba a Silent Hill kapcsán. A védjegy elméletileg karakterekre vonatkozik, de megemlíti a videojátékokat és a teljes leírás szerint termékeket és szolgáltatásokat takar. Csoda, hogy a Silent Hill nyerőgép után félelemmel vegyes várakozás lesz úrrá rajtunk?

Hirdetés

Mit is jelent ez az egész védjegy bejegyzés pontosan az kérdéses, az is lehet, hogy csak egy biztonsági lépésről van szó, tekintve, hogy a Silent Hill védjegye lejárt volna idén december 6-án. Ettől függetlenül általában a cégek a lejárati dátumhoz közelebb szokták intézni az ilyesmit, szóval akár reménykedhetünk is. 

Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a Konami nyitva akarja hagyni az ajtót. Remélhetőleg át is megy rajta valami értelmes ember, aki nem nyerőgépet vagy pacsinkót lát jövőképként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)