Hirdetés

A Silent Hills P.T. demójának teljes eltűnésével riogatták a rajongókat

|

Felröppent egy hír, mely szerint a Konami azok számára is elérhetetlenné tette a Silent Hills demóját, akik letöltötték. Annyira megijedt mindenki, hogy a kiadónak közleményben kellett reagálnia.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt hatalmas sláger volt a P.T. (playable teaser, az az játszható előzetes) nevű rejtélyekkel és meglepetésekkel telepakolt demó, amely az Hideo Kojima vezénylete alatt készülő Silent Hills kipróbálható változatának készült. Habár a játékot végül elkaszálta a Konami és a P.T. is eltűnt a PlayStation Store-ból, sokan nem törölték le a merevlemezükről, hogy fennmaradjon a történelemnek ezen apró, de különleges darabja. Ez pedig egy erős kötelék lett a Konamiban nagyot csalódott közönség köreiben.

Hirdetés

Ezek után érthető, hogy sokan eléggé pánikba estek, mikor a Reddit egyik felhasználója egy postban azt állította, hogy egy frissítés következtében a P.T. azok számára is játszhatatlan lett, akiknek le volt töltve a konzoljára. Szerencsére pánikra semmi ok, a Konami kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben megerősítették, hogy ők nem szándékoznak ilyen frissítést kiadni:

"A nyomozásunkat követően megerősíthetjük, hogy sem a Konami, sem a PlayStation Network nem tett közzé semmilyen változtatást, amely meggátolná a játékhoz való hozzáférést."

Érdekes, hogy ez a demó miért vált ki még mindig ilyen nagy figyelmet és kötődést a rajongókban, de látva, hogy a Silent Hill sorsa milyen irányt vett, nyilván sokak számára szimbolikus jelentéssel bír az utolsó értékelhető alkotás a Konami felhozatalából. 

Ha a hangulatot újra át akarjátok élni, akkor van egy újabb projekt is, amit érdemes kipróbálni, erre tessék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)