Hirdetés

Konfliktus miatt távozott a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone zeneszerzője

|

Szomorú ügy rondít bele a Modern Warfare 2 sikeres rajtjába.

Hirdetés

Október 28. óta bárki elsütheti a fegyvert a Call of Duty-széria legújabb epizódjában, a Modern Warfare 2-ben, amelynek kampányát és többjátékos élményét külön-külön tesztben foglaltuk nektek össze, így itt és most legyen elég annyi, hogy az Infinity Ward csapata ezúttal sem okozott csalódást.

Az első bevételi jelentés alapján a Task Force 141 friss kalandja a franchise legjobb nyitóhétvégéjét produkálva még a valóságos pénznyomdának bizonyuló Top Gun: Mavericket is lenyomta, ám mégsem alakult teljesen felhőtlenül a Modern Warfare 2 rajtja.

Hirdetés

A játék és az ingyenes battle royale spin-off Warzone zeneszerzője, Sarah Schachner (aki egyebek mellett több Assassin's Creeden és a Préda című filmen is dolgozott) ugyanis a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy az audiorendezővel való konfliktusa miatt kiszállt a szériából.

"Szomorúan jelentem be, hogy nem folytathatom tovább az MWII / Warzone zeneszerzését. Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb kihívást jelentett számomra az az audiorendezővel való munkakapcsolat dinamikája, és nem látom a továbblépési lehetőséget. Jelenleg nem vagyok biztos a soundtrack státuszában és kiadási tervében, mivel kivették a kezemből."

- írja a zeneszerző közleménye, amelyből az is kiderül, hogy sosem fogjuk hallani az album azon változatát, amit Schachner, valamint a vele együtt dolgozó Mike Dean (kreatív vízió) és Frank Wolf (keverés) készített. Cikkünk írásáig nem derült ki, hogy pontosan milyen konfliktus vezetett a zeneszerző távozásához, ahogy azt sem tudni, mikor kerülhet boltokba a Modern Warfare 2 immáron nélküle elkészülő korongja.

Az ügy mindenesetre nem teljesen váratlan, a játék rajtjának napján ugyanis Schachner egy rajongói kérdésre válaszolva arról posztolt, hogy nincs befolyása a soundtrack megjelenésére, s ha rajta múlna, már elérhető lenne a lemez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)