Hirdetés

Könnyebb lesz belerázódniuk a Destiny 2-be az új játékosoknak

|

A Beyond Light kiegészítő megjelenésével együtt átalakul a játék egyik fontos része is.

Hirdetés

Gyakran még a tapasztaltabb játékosok számára is kihívást jelenthet beletanulni egy-egy új játékba, ezért is jön jól néha az, ha a fejlesztők már a kaland elején megtanítanak minket az alapvető tudnivalókra. A Destiny 2 sem hagyja teljesen segítség nélkül az újoncokat, viszont sokak szerint még bőven lenne hová fejlődnie a játék bevezető részének, és úgy tűnik, hogy a Bungie nem is hagyja érintetlenül.

Hirdetés

A hamarosan érkező Beyond Light kiegészítő alaposan megváltoztatja majd a Destiny 2-t: a tervek szerint az új játékosoknak sokkal könnyebb dolguk lesz, amikor először ugranak fejest a mókába. Ugyan bennmarad az az átvezető videó, amely során a Ghost megtalálja és feléleszti a játékost a Cosmodrome romjainál, viszont megismerhetünk majd egy vadonatúj NPC-t is.

A Beyond Light kiegészítőben már a szintén Guardianként tevékenykedő Shaw Han fogja elkísérni az újoncokat egy hosszabb kalandra, amely során megismerhetik a Destiny világát, megtanulják, mik is pontosan az Engramok, és még a játék megannyi menüje és rendszere kapcsán is kapnak hasznos tudnivalókat. Ezt a New Light küldetést főként az új játékosoknak találta ki a Bungie, de azért mások is végigpörgethetik majd a kiegészítő indulásakor.

Egyébként fontos még megjegyezni, hogy elvileg már csak december 1-ig lehet átvinni a PC-s haladásotokat Battle.net-ről a Steamre, szóval ha még nem tettétek meg, akkor érdemes lehet megejteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)