Hirdetés

Könnyen kaphatott volna női főhőst is az új Doom

|

A Doom Eternal kreatív rendezője elmondta, nagyon sokat gondolkodott azon, hogy esetleg egy új, női főhőssel vigye tovább a szériát.

Hirdetés

Nemrég egy Twitch streamben Hugo Martin, a Doom Eternal kreatív rendezője igazán érdekes gondolatokat osztott meg a nézőkkel egy esetleges női Doomguy (Doomgirl?) kapcsán. Martin ugyanis elárulta, nagyon hosszú ideig gondolkodott azon, lehetne-e női főhőse az új résznek, illetve ha igen, akkor ezt milyen módon lehetne hitelesen megoldani. 

A rendező úgy vélte, ha egy nőt irányítva fogtunk volna bele a démonok szeletelésébe, akkor ennek mindenképpen hatása kellett volna lennie magára a játékmenetre is. Nem csak újra akarta skinezni tehát a protagonistát, ennél jóval több járt a fejében.

Hirdetés

Martin úgy vélte, ha lecserélik a megszokott Doomguyt egy női Doom Slayerre, akkor a változásnak nyomot kellene hagynia a Glory Killeken és a főhős által használt fegyverarzenálon is. Véleménye szerint egy halálos, totálisan agresszív hősnő született volna meg így (ezek a jelzők mondjuk nem állnak túlzottan távol a jelenlegi Doomguytól sem).

Amennyiben tényleg meglépték volna a főhős nemének megcserélését, akkor bizony ez lett volna az első alkalom az egész szériában, hogy nem egy férfi karaktert irányítunk. 

Ha pedig már úgyis a múltidézésnél tartunk (és még nem tettétek volna), akkor mindenképp nézzétek meg az id Software cégtörténetéről készített magyarázóvideónkat is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)