Hirdetés

Könyvvel gazdagodnak a Tűzhegy varázslója előrendelői

|

A Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain előrendelői ajándékba kapják az ihletadó lapozgatós könyvet is.

Hirdetés

A Steve Jackson és Ian Livingstone jegyezte Fighting Fantasy (Kaland, játék, kockázat!) sorozat a kilencvenes évek elején volt idehaza rendkívül népszerű.



Akik akkoriban még az iskolapadban, óra alatt titokban labirintusok mélyén kalandoztak, szörnyekkel küzdöttek meg, ma már felnőtt emberek. Amennyiben még nem felejtették el a lapozgatós könyvek nyújtotta élményeket, s ma is kaphatóak egy kis szórakozásra, akkor pont nekik készült a Nintendo DS-re érkező Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain. A Tűzhegy varázslója eredeti nyelven még 1982-ben látott napvilágot. Ha jól emlékszem, akkoriban még hegy- és vízrajzi térképeket rajzoltam a pelenkámra.



Bízzunk benne, hogy az Aspyr kezdeményezése sikeres lesz, s az első kötet után a többi is feldolgozásra kerül, nem lenne jó, ha megismétlődne a PC-n is megjelent Deathrap Dungeon (A halállabirintus) fiaskója. Elnézést, kissé elkalandoztam, bizonyára a régi emlékek hatására.
Tehát az október végén érkező alkotás már előrendelhető a GameStop oldalán. Amennyiben élünk a kínálkozó lehetőséggel, akkor a játék mellé kapunk egy példányt a könyv legújabb, javított kiadásából is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)