Hirdetés

Konzol áresések várhatóak?

|

Korábban már felöppent egy pletyka, miszerint nem kizárt, hogy a PS2 ára az Xbox 360 megjelenésével majdnem egy időben hirtelen le fog zuhanni. EGy újabb elemzés újfent ezt mutatja. A konzol eladások jelenleg a következőképpen állnak: 51 millió PS2, 18 millió Xbox, és 13,2 millió GameCube. Szép számok, de nyilvánvaló, hogy a Sonynak nagyon sokba került a PS3 kifejlesztése, ergó még amit lehet, ki akar sajtolni a második generációból. Ennek következtében egyre valószínűbb, hogy még ez év végéig lemegy konzoluk ára 99 dollárra. Az már egészen baráti ár... ettől persze még nem fogok venni egy ilyen "régi" konzolt :P

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)