Hirdetés

Szavazz: Vennél konzolt egyetlen játék miatt?

|

Néhányan úgy gondolják, hogy ami nem jön PC-re, az ott rohadjon meg, de egyre több exkluzív játék érkezik, amiből nem jó kimaradni. Te hogy érzed?

Hirdetés

Egy tökéletes világban nem lennének határok a platformok között, mindenki játszhatna mindennel, pont akkor, amikor a többiek is. Viszont mi nem ilyen világban élünk.

Hirdetés

A Sony az elmúlt években olyan exkluzívokat adott ki PlayStation 4-re, amiket aztán az év végi szavazásokon a legjobbak között láttunk, és a God of War, a Detroit: Become Human, illetve ha minden jól alakul, a Spider-Man miatt idén még több címmel képviseltetheti magát. A Horizon: Zero Dawn komoly versenyben volt a Nintendo-exkluzív The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal, a PC-sek, ha saját tapasztalataik alapján szavaztak, a legjobb három közül csak az Assassin's Creed: Originsre tehették voksukat. Sajnos bele kell törődnünk, hogy a világ így működik, és ha nem akarunk kimaradni, újabb platformra kell beruházni; ez talán a Red Dead Redemption 2 miatt fáj most a legtöbbeknek. Valószínű, de nem garantált a PC-s megjelenés, így kénytelenek vagyunk konzolos címként számon tartani.

Ti vettetek vagy terveztek venni konzolt csak azért, mert egy játék annyira vonz titeket, hogy mindenképp játszani szeretnétek vele? Egy cím elég, vagy több kell az elhatározáshoz? Fejtsétek ki kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)