Hirdetés

Konzolokra is eljöhet a Total War sorozat

|

Új szellők lengedeznek a Creative Assembly udvarában

Hirdetés

A híres-neves Total War szériát jegyző Creative Assembly a CVG-nek elmondta, hogy gondolkodinak a sorozat konzolos meghonosításán.

Az egész Total War történelem majd' egy évtizede, a Shogun: Total Wartól számítva zajlik kizárólag PC-n, és ez változhat meg a jövőben. „Egyszer. Talán. Nem tudom." -mondta határozott szavait a fejlesztő Kevin McDowell.

"Tulajdonképp már megoldottuk az irányítás problémáját, hogy kontrollerrel lehessen Total War játékot iránítani. Még korábban az egyik kolléga szabadidejében összedobott egy kísérleti kódot. És mindenki meglepődött, hogy 'hé, hiszen ez működik'".-mondta. A vezető tervező Jamie Fergusson hozzátette, hogy igazából nem csak a kontrolleres irányítás szerepel az asztalon mint új dolog, de másfelé is kacsintgatnak, mint az online játék vagy épp az iPhone. Konzolon vajon a Total War: Shogun 2 kezdi a sort?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)