Hirdetés

Konzolokra is érkezhet a következő Arma játék

|

A Bohemia Interactive már olyan grafikai motorral dolgozik, amellyel a sorozat új része PlayStation és Xbox platformokon is optimalizálható lenne.

Hirdetés

A legfrissebb bennfentes híresztelések alapján hamarosan újabb címmel folytatódhat a néha félelmetesen élethű Arma sorozat. A Bohemia Interactive katonai szimulátorainak rajongói az Arma 4-et várják már, viszont úgy tűnik, hogy a számozott játékok között érkezni fog egy kiadás, ami végre összeköti a PC-s és a konzolos játékosbázist.

Egy kiszivárogtatott marketinganyag szerint ez lesz az Arma Reforger, ami már az új Enfusion grafikai motorral készül, és egyszerre válik elérhetővé PC-n, valamint Xbox és PlayStation konzolokon is.

Hirdetés

Az említett promóciós anyagokat a videojátékokhoz kapcsolódó szivárogtatásokkal foglalkozó Reddit aloldalon osztották meg. Ezek alapján nemcsak az derült ki, hogy konzolokra optimalizált cím lesz a Reforger, hanem már a helyszín és a hadviselés részleteiről is megtudhattunk ezt-azt. Az 1980-as években az 52 négyzetkilométeres Everon szigetén három frakció harcol egymással, 15 különböző fegyver és 18 járművariáns bevetésével. Fontos információ továbbá, hogy egyelőre a fejlesztők nem terveznek DLC-ket és mikrotranzakciós lehetőségeket, de a jövőben várható valamilyen játékbeli monetizációs megoldás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Arma jövőjével kapcsolatos hivatalos bejelentésre pedig már nem is kell sokáig várnunk, ugyanis május 17-én, magyar idő szerint este 7 órakor kezdődő közvetítésben fognak a Bohemia munkatársai beszélni a sorozatról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)