Hirdetés

Konzolokra is megjelenhet végre a World of Warcraft?

|

Egy újabb pletyka kezdte körbejárni a fórumokat, ami szerint az idei The Game Awardson bejelenthetik a Blizzard MMO-jának konzolos változatát.

Hirdetés

Mielőtt belekezdünk a dolgok fejtegetésébe, érdemes megjegyezni, hogy a World of Warcraft konzolos verziójának érkezését egy Reddit poszt jelezte előre. Nehezen lehet ezt megbízhatónak nevezni, de a Blizzard korábbi törekvései adnak egy kis hitelt ennek, így érdemesnek tartottuk megvizsgálni az ügyet.

A Gaming Leaks and Rumors subreddit egyik tagja szerint egy csapatnyi adathalász belenyúlt az Xbox piacterének forráskódjába, és ott, az érkező címek szekciójában rátaláltak egy World of Warcraft: Complete Edition címre.

Hirdetés

A kód szerint a konzolos kiadás december 9-én érkezne, ami a The Game Awards időpontja is egyben. Nem elképzelhetetlen, hogy vagy a színpadon bejelentik a port érkezését, vagy a hype-ot meglovagolva a Blizzard csak úgy bedobja a dolgot, és fellövi azt az Xbox üzletébe.

Az Activision-Blizzard körül éppen hatalmas gondok vannak, így a cégnek nagy szüksége lenne egy győzelemre, amit egy konzolos port meg is adhatna. Azt már tavaly óta tudtuk, hogy a fejlesztők nem zárkóznak el a terjeszkedés elől, így könnyen elképzelhető, hogy végre ténylegesen lépnek is egyet egy új piac felé.

Mindez persze egy gyenge lábakon álló pletykán alapszik, így kezeljétek is így. A Reddit posztot egyébként azóta törölték (maga a poszt eredeti készítője törölte azt, mondván bizonyítékot akar, mielőtt hagyná tovább terjedni a dolgot), de visszaolvashatjátok azt a ResetEra fórumozóinak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)