Hirdetés

Konzolokra is megjelenik a PC-n nagy sikert aratott Grim Dawn, de nem mindegyikre

|

Az egykori Titan Quest fejlesztők feltuningolt akció-szerepjátéka új platformokat hódít meg.

Hirdetés

A Titan Questet jegyző Iron Lore megszűnése után a szélnek eresztett munkatársak egy csoportja létrehozta a Crate Entertainmentet, első projektjük pedig a Grim Dawn névre keresztelt akció-RPG lett, amely 2016-ban jelent meg, kizárólag PC-re. A játék egy sötét és háború sújtotta vidéken, Cairnben játszódik, ahol az emberiség a kihalás szélére került, köszönhetően két hatalom folyamatos csatározásának: az egyik az emberi testet erőforrásként használva megszállja azt, a másik pedig elpusztítja a fajunkat, hogy ellenfeleik ezt ne tehessék meg.

Itt csöppen be a képbe az általunk irányított karakter, akiben szintén bujkál egy ilyen lény, legalábbis addig, míg el nem menekül egy halálközeli élmény miatt, mi pedig elkezdhetünk revansot venni. 

Hirdetés

Jó pár év eltelt már a Grim Dawn kiadása óta, de a Crate Entertainment elérkezettnek látta az időt arra, hogy a játékot egy új platformra is átköltöztessék. Ennek köszönhetően az Xbox One és Xbox Series X|S tulajok december 3-tól lecsaphatnak erre a hangulatos az akció-szerepjátékra, ráadásul a Definitive Edition változatra: ez magában foglalja az összes eddigi tartalmat (Ashes of Malmouth, Forgotten Gods, Crucible), valamint kibővíti olyan újdonságokkal, mint a további karakterosztályok, mozgáskészségek, és újabb mellékküldetések a fő sztori befejezése előtt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Crate Entertainment szerint a Grim Dawn: Definitive Editionnel az xboxosok először fedezhetik fel a játék hatalmas és magával ragadó világának legsötétebb zugait, több mint 35 küldetést teljesítve, egy frakciórendszerrel ellátva, továbbá döntésekkel és következményekkel súlyosbítva. Van négyfős multiplayer is, ha valaki megunná a magányos kalandozást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)