Hirdetés

Konzolokra jön az Among Us, Xboxon a Game Pass része lesz

|

Ha egy jó telefon vagy PC hiányában eddig kimaradtál az Among Us őrületből, akkor ez a bejelentés neked szól.

Hirdetés

Az InnerSloth nagy örömmel jelentette, hogy idén év végén végre pótolják egy régi hiányosságukat, és elhozzák az Among Ust PlayStation és Xbox konzolokra is.

A játék új változatai ugyan extra tartalmakat nem kapnak, de cross-play funkciót igen (ahogy az eddig létezett a korábbi változatokban is), így mindenki játszhat majd mindenkivel. Mindegy, hogy PC-s, mobilos vagy konzolos játékos vagy, a haverjaiddal élvezheted majd az árulás és vádaskodás csodálatos élményét.

Hirdetés

A PlayStation és Xbox változatok december 14-én jelennek meg, az utóbbi tábor pedig a GamePassen keresztül is elérheti majd a mókát, extra költség nélkül. A PlayStation csapatnak meg kell majd vennie a játékot, de cserébe kapnak Ratchet & Clank témájú kozmetikai apróságokat.

Mind PS-re, mind Xboxora 5 dollár körüli áron lehet majd beszerezni az egymást hátbaszúrós mókát, de fizikai változatok is elérhetőek lesznek a MaximumGames oldalán keresztül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)