Hirdetés

A konzolos Call of Duty 3 a boltokban

|

Nagyon sokan vártátok/várjátok ezt a játékot, azonban egyelőre PC-s változatnak nyoma sincsen: a játék a mai naptól a főbb konzolokra (Xbox, Xbox360, PS2) kapható.

Hirdetés

Wii, PS3 változata a konzolok megjelenése után lesz, míg PSP verziója még készülget. Nyomoztam egy kicsit az interneten a hírt elolvasva, de csak annyit találtam, hgoy a PC-s játékosok nagyon felháborodtak, hogy nem lesz PC-s változat, de hiába nyújtottak be számtalan petíciót: az Activision hajthatatlannak látszik. Lehetséges PC-s megjelenésről csak ellenőrizetlen pletykákat találtam, azok is annyira bizonytalanok, hogy komolytalannak tűnnek: ezzel szemben a meghatározó oldalak (GameSpy, Gamershell, IGN stb...) határozottan állítják, hogy nem lesz PC-s változat, ahogy a hivatalos oldalon sincs nyoma. Én ettől függetlenül azt mondom, hogy reménykedni lehet, hátha az Activision meggondolja magát, bár a dolgok jelenlegi helyzetében erre nincs túl sok remény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)