Hirdetés

Konzolos frissítések a Race Driver: GRID-hez

|

Már megvásárolhatjuk és tölthetjük a Race Driver: GRID konzolos tartalmait, a PC-s verzióhoz később nyúlnak.

Hirdetés

Összesen nyolc aszfaltszaggató vadállattal gazdagíthatjuk Race Driver: GRID gyűjteményünket, amennyiben hajlandóak vagyunk kicsengetni 800 Microsoft pontot vagy 9.60 eurót a Codemasters korábban bejelentett, de most részletezett letölthető tartalmaiért (8 Ball). Csodajárgányaikkal már beparkoltak az Xbox 360 és PlayStation 3 kereskedések kellős közepére, sajnos akciójuk az asztali rendszerekre nem vonatkozik. A következő járgányokra csorgathatjuk nyálunkat: McLaren F1 GTR, TVR Cerbera Speed 12, Mitsubishi Lancer Evolution X, Honda S2000, Nissan GT-R (S-G2008), VW Nardo, Pontiac Firebird Trans AM, Volvo C30. A DLC-ben megismerkedhetünk két vadonatúj multiplayer móddal, melyeket a játékban megismert pályákon tesztelhetünk, újabbakat nem kaptunk kézhez. Továbbá rátenyerelhetünk négy megszerezhető kitüntetésre összesen 100 pont értékben. A Games for Windows verziós Race Driver: GRID-hez hamarosan bejelentik a letölthető tartalmakat, legalábbis a Codemasters szerint.

Mielőtt nekilátnátok leszívni a friss tartalmakat, ugorjatok be fórumunkba és győzzetek meg, hogy nincs jobb gép a McLaren F1-nél!

grid.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)