Hirdetés

Kooperatív mód és multiplayer is lehetett volna a Marvel's Spider-Manben?

|

Úgy tűnik, az Insomniac Games a fejlesztés egy pontján multiplayert és kooperatív módot is tervezett a játékba.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott 2018-ban a Marvel's Spider-Man, ami ugyan nem szállított sem kooperatív módot, sem pedig többjátékos lehetőséget, így is mindenkit levett a lábáról. A kritikusok és a játékosok egyaránt imádták, nem meglepő tehát, hogy a PC-s megjelenése körül is hatalmas a felhajtás.

Miközben a játék elképesztő számokat generál PC-n is, a közösség néhány tagja már bele is mászott a kódba, hátha találnak valami érdekességet, a kíváncsiságuk pedig nem maradt kielégítetlenül.

Hirdetés

A DniweTamp névre hallgató Twitter-felhasználó osztott meg először néhány képet, amin a Marvel's Spider-Man kódjának egyes részei látszódnak. Ezeken olyan jelzések olvashatóak, mint "Peter Parker a legkiválóbb Spider-Man" vagy "Miles Morales a legkiválóbb Spider-Man". Egyéb sorok hivatkoznak kék és piros csapatokra is, amiből könnyen következtethetünk arra, hogy bizony az Insomniac a fejlesztés egy bizonyos szakaszában tesztelte, hogy milyen lenne multiplayerrel kiegészíteni az élményt.

Ez azonban nem minden. A sorok közt tovább böngészve feltűnik egy "Ha be van állítva és aktív a koop, a második karakter ezt látja legközelebb" fejlesztői megjegyzés, ami teljesen magáért beszél, akár kooperatív mód is lehetett volna a játékban. A képek hitelességét a VGC is megerősítette.

Ezek valószínűleg véletlenül maradhattak a játék kódjában, miután az Insomniac úgy döntött, hogy mégsem építi be ezeket a funkciókat, hogy kisebb legyen a projekt, vagy mert egyszerűen nem működtek a mechanikák. Egy pozitívabb szemlélet szerint arra is gondolhatunk, hogy esetleg a Marvel's Spider-Man 2-höz tesztelték a mechanikákat, ennek a megerősítésére azonban még biztos, hogy sokat kell várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)