Hirdetés

Kooperatív módot kap az Untitled Goose Game

|

Mi lehet jobb annál, hogy egy libával lopkodunk? Az, ha egy haverral vagyunk két liba. Ezt furcsa volt leírni.

Hirdetés

Nemcsak anyagilag, hanem kritikailag is nagy siker lett az Untitled Goose Game, hiszen ez lett az év játéka a D.I.C.E. Awardson és a Game Developers Choice Awardson is diadalmaskodni tudott. A libás mókázás már a PC mellett elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, de egyetlen dolgot még hiányoltak a rajongók: hogy legyen benne kooperatív mód. 

Hirdetés

Egy nappal azután, hogy bejelentették a Ghost of Tsushima többjátékos módját, a House House is lerántotta a leplet az Untitled Goose Game újdonságáról: a libás őrület kétfős kooperatív módot fog kapni egy ingyenes frissítés képében, méghozzá szeptember 23-án. A co-op minden platformon elérhető lesz, ráadásul az említett napon Steamre is megérkezik a játék. Íme a bejelentő trailer: 

A fejlesztőcsapat egyébként az iam8bit és a Panic közreműködésével dobozos formában is kiadja az Untitled Goose Game-et és bakelitként a soundtracket, mindkettőre szeptember 29-én számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)