Hirdetés

Kooperatívan még izgalmasabb lesz az új cyberpunk játék, a The Ascent

|

Az ID@Xbox bemutató során új trailerrel jelentkezett Neon Giant ARPG-je.

Hirdetés

Az Xbox Series S-re/X-re érkező indie játékok közül egyértelműen a The Ascent az egyik legígéretesebb, amely már több alkalommal bizonyította, hogy hamisítatlan cyberpunk stílusban dob be minket egy futurisztikus világba, egy Dredd bíróra emlékeztető főhős irányítását a kezünkbe adva. A Neon Giant felülnézetes akció-szerepjátékát egyedül vagy akár ketten is játszhatjuk majd, és míg az eddigi látnivalók (például egy 12 perces gameplay videó) a magányos kalandozást prezentálták, addig a legújabb előzetes a kooperatív pillanatokra fókuszál. 

Hirdetés

A Showcase: ID@Xbox műsorban megvillantott trailer tehát a társas lövöldözést népszerűsíti, amelyben akár három további pajtás is részt vehet majd a helyi vagy online co-opnak köszönhetően. Mivel a The Ascent játékmenetében a saját játékstílusunkra formálhatjuk karakterünket a kiberfejlesztések segítségével, így nem csak mi, a többiek is változatos játékélményre számíthatunk. 

A PC-re és Xbox Series konzolokra még idén megérkező The Ascent már a megjelenéskor játszható lesz az Xbox Game Pass részeként, valamint támogatni fogja a 4K-t és a 60 fps-t Xbox Series X-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)