Hirdetés

Korábban elérhetetlen Call of Duty részek érkeztek a Steamre, most nyomott áron szerezhetitek be őket

|

Micsoda véletlen, hogy miközben kérdések merülnek fel a Call of Duty exkluzivitását illetően, a sorozat több része is hirtelen felbukkant a Steamen.

Hirdetés

A Sony nagyon nem örül annak, hogy a Call of Duty a Microsoft kezébe kerülhet, és több versenyjogi hatóságnak is aggályai vannak a játékipar legnagyobb akvizíciójának lehetséges következményeit illetően. Rengetegen tartanak attól, hogy a Microsoft előbb utóbb exkluzívvá tenné a szériát, azaz kizárólag csakis az általa támogatott platformokon lehetne elérni a majdani részeket, a redmondiak emiatt nem győzik leígérni a csillagokat az égből.

Talán ezért, talán nem, de a Call of Duty sorozat több epizódja is felbukkant a héten a Steamen. A Modern Warfare, a Cold War és a Vanguard is elérhető végre a Valve platformján.

Hirdetés

Mindhárom korábbi Call of Duty játék letölthető és játszható a Steamen keresztül, ráadásul nyomott árakon érkeztek. Alapvetően mindegyik epizód 60 euróba kerülne, de a költözés örömére meghirdetett akció vaskos, 50 százalékos kedvezményt hozott. Mind a Modern Warfare, mind a Black Ops Cold War, mind a Vanguard 30 euróért zsebelhető be most a platformon keresztül.

Van a fenti hármasból olyan, amelyiket még nem szereztétek be, de régóta szemeztek vele?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)