Hirdetés

Korábban érkezhet a God of War Ragnarök

|

Egyes források szerint még a nyár folyamán megjelenik az év egyik legjobban várt játéka.

Hirdetés

A PlayStation-játékosok mellett már a PC-s közösség is megtapasztalhatta, milyen jól sikerült a Santa Monica Studio God of Warja, amelynek már viszonylag régóta készül a folytatása. Kratos és Atreus történetének szálait a Ragnarökben bogozhatjuk tovább, és a fejlesztőcsapat hivatalos kommunikációja alapján valamikor idén fog megjelenni a játék.

Tavaly év végén több szivárogtatás is arra utalt, hogy szeptemberi megjelenésre számíthatunk, egy új beszámoló szerint viszont ennél is korábban, már idén júniusban megfog érkezni a Ragnarök.

Hirdetés

Számos esetben a megjelenési dátumokat a nagyobb viszonteladók, mint az Amazon, a WalMart vagy a Best Buy szokták a vártnál előbb feltüntetni a webáruházakban, ezúttal viszont egy kisebb üzlet adta meg a júniusi időpontot. A chilei Juegos Digitales webshopon már előrendelhető a God of War Ragnarök PlayStation 5-ös kiadása, amelynek megjelenési dátuma 2022 júniusa.

Érdemes fenntartásokkal kezelni egy ilyen oldal által feltüntetett információt, ugyanis sok esetben egyszerűen pontatlanok, vagy csak a látogatottság növeléséért írták így. Az optimista rajongók szerint a június inkább arra utal, hogy 2022 első félévében érkezhet a játék.

Egyelőre sem a Sony, sem a Santa Monica Studio nem reagált a szivárogtatásokra, illetve a kiadó és a fejlesztőcsapat sem adott meg pontos megjelenési dátumot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)