Hirdetés

Korábbi fejlesztői szerint egyszer már elkaszálták a Bully 2-t

|

A Rockstar New England dolgozott rajta, de a fejlesztőknek más projektekkel kellett foglalkoznia.

Hirdetés

Hallani pletykákat arról, hogy a Rockstar következő játéka a Bully 2 lesz, de mint minden a csapattal kapcsolatos szóbeszédet, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni. Csak az a biztos, amit ők jelentenek be, és időben szólni fognak, ha van miről. Persze a pletykák legalább arra jók, hogy tanakodjunk, milyen lesz vagy lehetne egy-egy projekt.

Most viszont nem névtelen fórumozók, hanem korábban a más csapatoknak besegítő Rockstar New Englandnél dolgozó fejlesztők meséltek a Game Informernek.

Hirdetés

Állításuk szerint 2008-ban, két évvel az első Bully megjelenése után már készült a folytatás, de a fejlesztés megszakadt, amikor más projektekkel kellett foglalkozniuk (feltehetően a Grand Theft Auto IV-gyel, a Red Dead Redemptionnel és az L.A. Noire-ral, melyek mindegyikén dolgoztak valamilyen formában). Nagyjából 6-7 órányi játszható tartalom lett kész, de 2009 végére a projekt elhalt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A névtelenül nyilatkozó fejlesztők megerősítették, hogy a 2017-ben kiszivárgott látványtervek valódiak voltak. A fejlesztés aktív szakasza 12-18 hónapon át tartott, kb. 50-70 ember dolgozott a játékon. Egy, mai mércével nézve aránylag kicsi területet járhattunk volna be, viszont minden épületbe bejuthattunk volna vagy a nyitott ajtón át, vagy úgy, hogy betörünk. A tervek szerint az NPC-k emlékeztek volna a főszereplő viselkedésére, de olyan elemek is készültek, mint a folyamatosan növő fű.

Nem tudni, készül-e végül egy játék, ami majd a Bully 2 nevet kapja, vagy sem, csak az biztos, hogy amilyen 2008-2009 környékén lehetett volna, olyan már nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)