Hirdetés

Korábbi konzolokra is jön a Resident Evil Village, megtudtuk, mikor

|

A Capcom megmutatta az első Resident Evil Village gameplay-t, jött egy demó és megvan a megjelenési dátum is.

Hirdetés

Láthattunk már hátborzongató képeket, érkezett kedvcsináló és néhány részlet is a Resident Evil franchise következő részéből, egyvalamivel azonban még adósunk volt a Capcom: a játékmenetből idáig még semmit sem mutattak, pedig a Resident Evil 3: Remake és a Resident Evil VII esetében is az győzte meg a rajongókat, nem az egyébként hangulatos előzetesek. 

Hirdetés

A Resident Evil Showcase-t rögtön egy ízelítővel kezdte a Capcom, amelyben már nyomokban megvillantották a játékmenetet, de inkább a hangulatfokozáson volt a hangsúly:

Ezt követően viszont belecsaptunk a lecsóba, és következett egy hosszabb gameplay. Ebben láthattuk Ethant harcolni (és védekezni!), megnézhettük az inventory rendezést, rákukkanthattunk egy NPC árukészletére, és nem maradhattak ki a gusztustalanságok sem. 

A csapat azt is szerette volna prezentálni, hogy mit tud a horrorjáték, ha a PlayStation 5 ereje táplálja, ezért a PS5 tulajok már tölthetnek is egy exkluzív demót, míg a többieknek tavaszig kell várniuk a kipróbálható változatra - ők azonban egy másfajta demót fognak majd kapni. 

A Resident Evil Village megjelenésére 2021. május 7-én számíthatunk, ráadásul nem csak PS5-re jön (a PC és Xbox Series S/X mellett), hanem PS4-re és Xbox One-ra is. Az újgenerációs változatra ingyen frissíthetünk majd, és lesznek különböző speciális kiadások (például gyűjtői) is. A játék vásárlóinak egyébként ingyen fog járni a Resident Evil RE: Verse című multiplayer játék, amiben a franchise 25 éves múltjának különböző karaktereivel irthatjuk egymást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)