Hirdetés

Korai húsvét - Playstation Plus játékdömping

|

Áprilisban is jól járnak a Playstation Plus tagok.

Hirdetés

A Playstation Plus tagsággal rendelkező játékosok izgalmas április elé néznek. Jövő hónapban ugyanis olyan játékokra tehetik rá a kezüket - ingyen -, mint a Shank 2, a PSone Classic Silent Hill és főattrakcióként  a Ghost Recon: Future Soldier. A Ghost Recon: Future Soldier zárt bétájának indulásáról egyelőre nincs információnk, de a többit április 3-tól tölthetik le a PSN+ tagok.

A már említettek mellett a Shift 2 Unleashed, a Frogger Returns, a PS Mini Canabalt, a Farm Frenzy 2 és a Mystic Garden is szerepelni fog az áprilisi ingyenes játékesőben, valamint ruhatárunk felfrissítésére egy Escape Plan és  egy House of The Dead 4 avatart is kapunk grátiszba. Utóbbiból egy exkluzív demót is kapnak a PSN+ tagok április 17-én, illetve a teljes játékhoz is olcsóbban juthatnak majd hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)