Hirdetés

Körbe-körbe járó zombit csinált a játékosokból a GTA Online legújabb frissítése

|

A leleményes felhasználók kreatív módokon igyekeznek letudni a grindolást.

Hirdetés

A GTA Online csakis azért maradhatott ilyen sokáig népszerű, mert a Rockstar folyamatosan szórja hozzá a kisebb-nagyobb újdonságokat. A legutóbbi frissítés Los Santosban idézi meg a Need for Speed: Underground világát, amivel a 8 éves játék népszerűsége ismét az egekbe szökött.

A Los Santos Tuners című ingyenes csomag utcai versenyekkel és autós találkozókkal fűszerezi a GTA Online repertoárját, a játékosok pedig "Tuner XP"-t gyűjthetnek, szinteket lépve feloldva az újdonságokat. Csakhogy a folyamat rengeteg grindolást igényel, ezért sokan inkább kerülő úton járnak. Megállás nélkül. Körbe-körbe.

Hirdetés

Az autós találkozókon való részvételért ugyanis tapasztalati pontokat zsebelhetünk be, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy akkor sem hagyják el a virtuális rendezvényeket, amikor ők maguk nincsenek a gépnél/konzolnál.

Ilyenkor valamilyen trükkel (pl. súly a billentyűzetre, fejjel lefelé fordított kontroller) beállítják a karakterüket, hogy órákon át sétáljon egy kis körben, mivel a rendszer ezzel aktív résztvevőként regisztrálja őket.

Ez a Twitteren megosztott videó remekül illusztrálja, hogy külső szemlélőként milyen viccesen néz ki az AFKingnek (away from keyboard) hívott mutatvány:

Habár a Los Santos Tunersben akár 1000-es szintű tuningharcossá is tápolhatjuk magunkat, a beszámolók szerint lvl. 100-tól felfelé már nem igazán hatékony a módszer. Szerencsére viszont addigra nagyjából meg is nyílik a legtöbb jóság, amire a játékosok igazán vágynak, így a körbe-körbe járás csábító trükk.

Annál is inkább, mert a korábban szintén népszerű tévézős megoldást a Rockstar már kirúgással jutalmazza. Ha viszont valamiért nem akarnánk zombit csinálni a karakterünkből, állítólag az is termeli az XP-t, ha az autós találkozók tesztfutamai után "véletlenül" a menüben ragadunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)