Hirdetés

Korhatárbesorolást kaptak a Rust konzolos változatai

|

Az egyik legnépszerűbb túlélőjáték új platformokat hódíthat meg a közeljövőben.

Hirdetés

Egészen elképesztő, hogy 2013 decemberében tették közzé a Rust első, még erősen félkész változatát, amit egészen 2018-ig formálgattak, és csak akkor adták ki teljes értékű játékként PC-re. Szépen fogyott a túlélőjáték, így 2019-ben felmerült, hogy konzolokra terjeszkedik a Double Eleven, ám 2021-be lépve továbbra sem találhatjuk meg a Rustot sem a PlayStation, sem az Xbox digitális boltjában. 

Hirdetés

Ez viszont hamarosan megváltozhat, ugyanis a Rust Console Edition felbukkant az amerikai korhatárbesorolással foglalkozó ESRB rendszerében. A játék M (Mature), azaz 17 éven felülieknek szóló besorolást kapott PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Bár az új masinák nem szerepeltek a felsorolásban, de mint tudjuk, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően a túlélőjátéknak gond nélkül kell futnia PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. 

Sajnos az ESRB adatlapjai azt nem árulták el, hogy mikor számíthatunk a Rust konzolos kiadásaira, de általánosságban véve nem szokott sok idő eltelni a korhatárbesorolás és a megjelenés között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)