Hirdetés

Korlátlan mennyiségű kuponnal érkezett meg az Epic Games Store ünnepi leárazása

|

Most remek áron lehet a miénk számos kiváló játék, ráadásul minden egyes vásárlásunk esetében érvényesíthetünk némi extra kedvezményt.

Hirdetés

A digitális áruházak leárazásai általában remek alkalmat adnak arra, hogy alaposan kibővítsük játékgyűjteményünket, ráadásul elég gyakran zajlanak olyan nagyobb vásárok, amelyek során kifejezetten ütős akciókat lehet kifogni. Időközben már kezdetét is vette az Epic Games Store Holiday Sale 2020, így most már nem csak az ajándékok miatt érdemes felnézni a platformra, hanem akkor is, ha vásárolni támadna kedvetek.

Hirdetés

Az Epic Games ezúttal is rengeteg játék árát vágta meg a platformján, ráadásul készült egy extra ajánlattal is, aminek hála még kevesebbet kell majd fizetnünk a virtuális pénztárnál. Egy szimpla bejelentkezés után ugyanis pofonegyszerűen bezsebelhettek egy 10 dollár értékű kupont, amit minimum 14,99 dolláros vásárlások esetén használhattok fel. Ez már önmagában tök jó ötlet, azonban az Epicnek sikerült fokoznia a dolgot, ugyanis a leárazás ideje alatt bármennyiszer felhasználhatjuk ezt az extra kedvezményt.

A leárazott címek között egyébként olyan remek kalandokat találni, mint az Assassin's Creed Valhalla, ami 17%-kal lett olcsóbb, vagy a Red Dead Redemption 2, amit pedig 33%-kal kevesebbért zsebelhetünk be. Persze akadnak nagyobb akciók is, hiszen például a tavalyi Star Wars Jedi: Fallen Order 60%-kal olcsóbb, a Sid Meier's Civilization VI pedig egy egészen ütős, 75%-os leárazást kapott.

Ha szétnéznetek az akciós címek között, illetve lecsapnátok a kuponra, akkor látogassatok el az Epic Games Store oldalára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)