Hirdetés

Koronavírusos George R.R. Martin

|

Az író a San Diego Comic-Con után tapasztalta a tüneteket.

Hirdetés

Váratlanul, idő előtt zárult George R.R. Martin nyári nyugati parti túrája, ugyanis az író a következő napokat a hotelszobájában fogja tölteni. Martin a San Diego Comic-Con után többek között a Trónok harca: Sárkányok háza bemutatóján is részt vett volna, illetve számos eseményre is hivatalos volt, de sajnos ezeket mind kénytelen kihagyni.

Az író koronavírus tesztje pozitív lett, így az egészsége érdekében úgy döntött, hogy amíg nem lesz tünetmentes, addig nem utazik publikus eseményekre.

Hirdetés

George R.R. Martin a Comic-Con utáni napokban kezdte érezni a betegség tüneteit, de azt megerősítette, hogy alapvetően jól érzi magát, és nem tapasztal komoly gondokat. Furcsállja, hogy elkapta a vírust, mert tudomása szerint akivel kapcsolatba került, senki nem volt beteg, a rendezvényen pedig folyamatosan viselt maszkot is a Sárkányok háza panelbeszélgetésen kívül. Az író a szokásos blogbejegyzés helyett ezúttal videóban jelentkezett.

Martin bízik benne, hogy hamarosan teljesen meggyógyul, aztán hazamehet Santa Fébe, ahol folytatja A tűz és jég dala könyveinek írását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)