Hirdetés

Korrekt hosszúságú kaland lesz a Dying Light 2

|

Várhatóan még akkor is elég sok időt eltöltünk majd a játékkal, ha szimplán csak a főtörténettel foglalatoskodunk.

Hirdetés

Habár elvileg továbbra is az a terv, hogy idén megjelenik a Dying Light 2, ami az eddig látottak alapján sok mindenben hasonlít majd elődjéhez, csak épp remélhetőleg még annál is jobb lesz.

Eléggé úgy tűnik viszont, hogy nem stimmel minden a játékot fejlesztő Techlandnél, hiszen az előző hónapban adott helyzetjelentésük nem volt túl meggyőző, de azért nem olyan rég kaptunk némileg konkrétabb információkat.

Hirdetés

A Dying Light 2 vezető dizájnere, Tymon Smektala elárulta, hogy a játék hossza nagyban függ a játékos stílusától és képességeitől, ami logikusnak tűnik, viszont azt is megtudtuk, hogy várhatóan mennyi időt vesz majd igénybe, míg a zombis kaland végére érünk. Smektala szerint ha valaki csak átrohan a játékon, és kizárólag a fősztorira koncentrál, akkor nagyjából 20 óra alatt le is tudhatja az egészet. Viszont ha a játékos a kaland által nyújtott összes apróságot ki szeretné élvezni, akkor már 40 vagy 60 órára lesz szüksége.

Egyébként ha hihetünk a vezető dizájnernek, akkor csak a Dying Light 2 kezdőterülete 7-8 órányi tartalmat ígér, ami bizony nem hangzik rosszul. Csak összehasonlításképp érdemes megjegyezni, hogy a Dying Lightot nagyjából 17 óra alatt végig lehet pörgetni, ha valaki csak a főbb küldetésekre fókuszál, tehát úgy tűnik, hosszban elég közel lesz egymáshoz a két játék.

Ha minden jól megy, akkor a Dying Light 2 valamikor idén érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, és persze Series S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)