Hirdetés

Korszakokon és városokon átívelő kaland lehet a Mafia 4

|

Friss pletykák érkeztek a legendás Mafia széria folytatását illetően, amelyek bizony egy elég érdekes játékot vetítenek előre. Feltéve persze, ha igazak.

Hirdetés

Jó néhány éve már a Hangar 13 felel a Mafia sorozatért, és habár a 2016-ban megjelent harmadik rész valószínűleg nem lett sokak kedvence, a csapat egész szép munkát végzett a legelső felvonás felújításával.

Egyelőre leginkább csak találgatni lehet, mi lesz a sorozat jövője, hiszen hivatalosan még be sem jelentették a folytatást, ám nem olyan régen friss pletykák láttak napvilágot, így lehet, hogy végre picit okosabbak lettünk.

Hirdetés

Ha hihetünk egy, a Redditen megjelent bejegyzésnek, akkor a Mafia 4 több korszakon átívelő kaland lesz, amiben ellátogathatunk az első rész központi helyszíneként szolgáló Lost Heavenbe, de a Las Vegason alapuló Saint Fortunába is. A főszereplő egy Hain nevű korrupt zsaru lehet, aki belekeveredik egy szerencsejátékos átverésbe, és mi dönthetjük el, milyen fickót faragunk belőle, és az is rajtunk áll, hogy lecsapunk-e a maffiára vagy csatlakozunk hozzájuk.

Sőt, állítólag egy másik főszereplője is lesz a kalandnak, méghozzá egy bíró személyében, aki Lost Heaven városában él. Vele elméletileg a különböző maffiózók tárgyalásain vehetünk részt a '40-es évektől kezdve egészen a '80-as évekig bezárólag. Sajnos több érdemi információval nem szolgált a poszt, így az nem derült ki, hogy mikor és milyen platformokra érkezhet meg a játék.

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy az állítólagos szivárogtató forrásként egy közeli rokonát jelölte meg, aki elvileg a korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB kanadai részlegének dolgozik, és játékokból származó szövegeket ellenőriz. Ez nyilván nem ugyanaz a helyzet, mint amikor egy korábban megbízhatónak bizonyult személy lát el minket információkkal, mindenesetre érdemes lehet fejben tartani a fenti dolgokat, hátha végül tényleg beigazolódnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)