Hirdetés

KOTOR 3: az Obsidian szívesen dolgozna rajta

|

Nem sokkal azután, hogy a második rész megjelent a Steamen, többen egyből azon kezdtek spekulálni, hogy a háttérben biztosan folyik a munka a harmadik részen.

Hirdetés

A Star Wars: Knights of the Old Republic II csütörtökön került fel a Steamre és ez valamilyen oknál fogva a folytatással kapcsolatos spekulációkra késztette a játékosokat. Sokak szerint ezzel a lépéssel a LucasArts szeretné egy kicsit előmelegíteni a terepet a harmadik rész bejelentéséhez, de erről jelenleg semmilyen hivatalos információ nincs.

Egy Reddit felhasználó, bizonyos SlappyBag9 kapcsolatba lépett az Obsidian Entertainmenttel, hogy milyen módon tudná a Steam fiókjához adni a KOTOR 2-t, mivel nem tudta, hogy az éppen a napokban került fel a népszerű digitális kereskedésre. Miután megkapta a választ, egy újabb kérdést tett fel a cégnek, melyre az volt a válasz, hogy az Obsidian szívesen fejlesztené, vagy venne részt a fejlesztésben. Fontos azonban újra megjegyezni, hogy nincs hivatalos információ a KOTOR 3-ról, de azt legalább már tudjuk, hogy van aki boldogan kalapálgatná a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)