Hirdetés

Kövek voltak a boltban vett PlayStation 4 dobozában

|

Úgy tűnik már nem csak az online vásárlásoknál, de a boltiaknál is érdemes fokozottan óvatosnak lenni. Egy denveri fiatalember egy PlayStation 4-es doboznyi követ vihetett haza.

Hirdetés

Van az az ősrégi trükk, amikor a gonoszabb szülők egy konzol dobozába valami olyat tesznek, amin nehéz bármilyen játékot futtatni. Igor Baksht nem akarta ezt a trükköt eljátszani 13 éves unokaöccsével, de kishíján akaratán kívül is sikerült.

Egy denveri Walmartban vette a PlayStation 4-et karácsonyra, de amikor kibontotta a csomagot, hogy megnézze, minden megvan-e, mielőtt becsomagolja, két zsáknyi, gondosan összeragasztott apró kavicsot talált benne. Túl későn jött rá az átverésre, a bolt, ahol vásárolta, az ünnepek miatt már zárva volt, egy másik Walmartban pedig nem akarták visszavenni. Mikor visszament a vásárlás eredeti helyére, elhajtották, mondván nincs bizonyíték arra, hogy a konzol már akkor is hiányzott a dobozból, amikor eladták neki, de végül visszakapta a pénzét. A kavicsok úgy kerülhettek a dobozba, hogy a konzolt valaki korábban már visszavitte, a boltosok pedig elfelejtették megnézni, hogy hiánytalan-e a doboz tartalma. 

Korábban ugyancsak a Walmartnál lehetett egy hibából adódóan 100 dollárért PS4-et venni. A cég nincs a helyzet magaslatán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)