Hirdetés

Kövesd itt a Gran Turismo 7 bemutatóját!

|

Ma este fél órán át beszél a Sony a Gran Turismo 7-ről - ne hagyd ki a State of Play bemutatót!

Hirdetés

Ha State of Play van, az legtöbbször több játékról szól, és nagyjából 20 percig tart, de a Sony néha eltér a szokásos menetrendtől, ha valami fontos mondandója van. Ma például a Gran Turismo 7 újdonságait kívánja részletezni számunkra, ami remek ötlet részéről, hiszen a játékról elég keveset tudunk ahhoz képest, hogy egy hónap múlva már játszhatunk vele.

A Polyphony Digital feltehetően összekapta magát, tanult a Gran Turismo Sport kezdeti hibáiból, és ez alkalommal már egy sokkal teljesebb, izgalmasabb játékot szállít nekünk.

Hirdetés

Hogy pontosan mik lesznek a csábító újítások, az február 2-án 23:00 után fog kiderülni. Az adás félórás lesz, az ígéretek szerint elmélyülnek a módokban és az új funkciókban is. A műsor végeztével összefoglalunk majd mindent írásban (sőt!), nézzetek vissza mindenképp!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)