Hirdetés

Kövesd itt a Marvel's Avengers gameplay bemutatóját!

|

Ma újra belenézhetünk a Marvel's Avengers, avagy a Bosszúállók játékba, csatlakozzatok be ti is!

Hirdetés

Ha figyelmesen olvastátok az elmúlt hetek híreit itt, a GSO-n, akkor bizonyára tudjátok, hogy összeszedtük egy gyűjtőcikkbe a nyári videojátékos digitális eseményeket, amellyel nyomon tudjátok követni, hogy milyen online rendezvények helyettesítik a kieső E3-at. Közöttük van a Marvel's Avengers: War Table is, amelynek keretében a Crystal Dynamics a Bosszúállók játékról beszél. 

Hirdetés

Az előzetes információk alapján a co-op nagy szerepet fog kapni a mai showban, így remélhetőleg láthatjuk majd a gyakorlatban, hogy miképpen fog ez működni a végleges játékban, ezzel együtt pedig újabb betekintést kaphatunk a játékmenetbe is. Ha ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor figyeljétek lelkesen az alábbi streamet, amit hazai idő szerint 19:00-kor fognak fellőni. 

Talán többet hallhatunk majd a titokzatos új hősről, Cerise-ről is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)