Hirdetés

Kövesd itt a Resident Evil bejelentéseket!

|

A Capcom több meglepetéssel is készül a streamre, csatlakozzatok be ti is!

Hirdetés

A Capcom múlt héten harangozta be, hogy jön a Resident Evil Showcase a What's Good Games mögött álló Brittney Brombacher, azaz BlondeNerd műsorvezetésével. A vállalatnak pedig bőven van mit mutatnia a franchise kapcsán: azt már tudjuk, hogy a Resident Evil Village játékmenetét megvillantják, de mi számítunk a filmes-sorozatos projektek trailereire (jön a mozis reboot és animációs széria is) és a Resident Evil 4 remake-jének leleplezésére is.

Hirdetés

Az biztos, hogy a fókuszban a Resident Evil Village fog állni (a gameplay, egy új trailer és egy rakat részlet mellett remélhetőleg egy dátummal is meg fognak lepni minket), így már csak ezért is érdemes lesz velünk tartani a livestream során, amelyre hazai idő szerint ma 23:00-tól kerül sor. 

Azt se feledjétek, hogy már regisztrálni lehet egy új Resident Evil multiplayer játék zárt bétájára, amiről lényegében még semmit sem tudunk, szóval ezzel kapcsolatban is várjuk az infókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)