Hirdetés

Közel 40 letölthető PS1 és PSP átirat a Capcom-tól

|

Letölthető formában újra megjelenteti PlayStation és PlayStation Portable rendszerekre korábban kiadott játékait a Capcom.

Hirdetés

Az elkövetkezendő hónapokban közel negyven PlayStation és PlayStation Portable konzolokra korábban megjelent Capcom játék közül válogathatunk a PlayStation Store kínálatában. A tervezett átiratokról hamarosan bővebb információkat szerezhetünk a Capcom Unity weboldalán, ahol a legtöbb szavazatot begyűjtő alkotások feltételezhetően prioritást élveznek kevésbé érdekelt társaikkal szemben.

Jelenleg nincsenek pontos részletek a letölthető PSN játékokkal kapcsolatban, azonban Chris Kramer nyilatkozatában mindenkit biztosított arról, hogy Resident Evil és Street Fighter epizódok helyet kapnak a portolások között. Kramer hozzátette, fontos szerepet tulajdonítanak a játékosok véleményének (mint említettük szavazhatok kedvencünkre), ezzel valójában kívánságműsor jelleget kölcsönöznek akciójuknak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)