Hirdetés

Közel a Dead Rising 3 bejelentése

|

Nem nyugszanak a zombik, és nem bír magával a Capcom sem. Ha csoszogó élőhalottakat akar a nép, akkor boldogan meg is adja nekik.

Hirdetés

Szombaton az idei Video Game Awards-ra figyel a gamersajtó, ezt pedig több kiadó is ki kívánja használni arra, hogy már bejelentett játékát (Bioshock: Infinite, Mass Effect 3, Hitman: Absolution, Metal Gear Rising) népszerűsítse egy kicsit, vagy valami egészen újról (új BioWare játék, új Epic játék, új Tony Hawk, stb.) rántsa le a leplet.



A Capcom annyit már megszellőztetett, hogy lesz egy Dead Rising bejelentése. DLC-től letölthető epizódig bármi szóba jöhet, ám a Siliconera belsőnek mondott információkra támaszkodva Dead Rising 3 bejelentést jósol. Sőt, még részletekkel is szolgál a játékról.
Ezek szerint a helyszín a fiktív kaliforniai városka, Los Perdidos lesz, amit a fertőzés kitörését követően a hadsereg hermetikusan elzár a külvilágtól. A főszereplő (neve Rick, foglalkozása autószerelő) és néhány másik túlélő azonban szeretne megpucolni egy javításra szoruló repülőgéppel, mielőtt egy bomba leradírozná a Los Perdidost a föld színéről a zombikkal, a bizonyítékokkal és a túlélőkkel együtt.



A történetben fontos szerephez jut egy Red becenevű túlélő, aki fertőzött, de nem átváltozott emberek csoportját vezeti barátnőjével Annie-vel.
Ha minden igaz, az események hátterében ismét a Phenotrans áll, és nem véletlenül ütötte fel a fejét a járvány Los Perdidosban. Visszatér Marian Mallon és egy új rosszfiút üdvözölhetünk Hemlock tábornok szerepében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)