Hirdetés

Közel a vég a Fortnite-ban, valami nagy készülődik

|

A rajongók hatalmas meglepetéssel fogadták, hogy a jelenlegi Chapter jóval előbb fog véget érni, mint a korábbiak.

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy a Fortnite jelenlegi szezonja december 3-án fog véget érni, de alapvetően a többség csak egy új battle passre, és esetleg egy menő karácsonyi eseményre számított. Az Epic Games azonban jóval többet tervez idén decemberre, mint egy ingyen skint és egy új bérletet.

A Fortnite Champion Series végén belengették, hogy december 3-án lesz esedékes a Chapter 3 fináléjának eseménye, amit streamelni is fognak majd.

A Fortnite fejlesztői Chapterekre osztják a játék nagyobb szakaszait, ezek pedig általában rengeteg szezonon és hónapon keresztül húzódnak. Most úgy néz ki, hogy a Chapter 3-mal változik a tempó: ez a fejezet csak négy szezont élt meg.

Hirdetés

Minden Chapter hatalmas játékbeli változásokat és egy új pályát hozott. Adódik hát a kérdés, hogy mire készülnek a fejlesztők ezzel a hirtelen folytatással.

Az Epic elnöke, Tim Sweeney korábban azt ígérte, hogy a játék Unreal Editorja valamikor 2022-ben fog befutni és hogy az jóval komolyabb eszközöket adhat az alkotók kezébe, mint a jelenlegi Creative Mode. Sweeney kiemelte, hogy gyarapítani szeretnék a közösség hozzájárulását a Fortnite élményhez, és lehetővé akarják tenni, hogy a kreatívok monetizálhassák az alkotásaikat.

Egy ehhez járó eszköztár megjelenése szépen passzolna egy teljesen új csatatérhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)