Hirdetés

Közel az új generáció, de még októberben is lesz mivel játszani

|

A fejlesztők ránk borítanak egy adag izgalmas játékot, hogy amíg a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését várjuk, semmiképp ne unatkozzunk.

Hirdetés

2020. októberi videojáték megjelenések 2. hét

Foregone - október 5. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Továbbra is rengetegen készítenek 2D-s akcióplatformereket, a Big Blue Bubble játéka is ehhez a műfajhoz csatlakozik. A gyönyörű pixelgrafikás Foregone-ban egy város legkeményebb szuperkatonájaként kell visszavernünk egy támadást, élőholtak seregeit legyűrve.

Primordials of Amyrion - október 6. - PC (Early Access)

Korai hozzáféréssel startol el a jövő héten a Primordials of Amyrion, egy 1v1 stratégiai játék, amiben a terjeszkedés, a fejlesztés és a seregépítés egyaránt fontos szerephez jut. Természetéből adódóan nem kell mindent mikromenedzselnünk.

Baldur's Gate III - október 6. - PC, Stadia (Early Access)

A Divinity játékokról ismert Larian Studios vállalta el a Baldur's Gate sorozat újraélesztésének feladatát, de ők is inkább óvatosak, és korai hozzáféréssel indítják el a harmadik részt, hogy a felhasználói visszajelzések alapján a lehető legjobbra formálhassák. Egy vadonatúj történetet ismerhetünk majd meg, amint egyedileg megalkotott csapatunkkal (akár kooperatívan) kalandozunk, harcolunk, vagy épp dialógusok során próbáljuk kiharcolni a nekünk kedvező helyzetet.

Ride 4 - október 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Milestone motoros szériájának következő részében még több, gyönyörűen megalkotott motorra szállhatunk fel, változó napszakokban, időjárási körülmények között motorozhatunk, és nagyobb szabadságot kapunk a karriermód során is.

The Watchmaker - október 8. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A The Watchmaker egy logikai-kalandjáték, amiben Alexander feladata, hogy óratornyát megjavítsa, mielőtt élete idő előtt véget érne. PC-re már két éve megjelent, ott vegyesek az értékelései, reméljük, a konzolos változaton javítanak.

The Survivalists - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A The Escapists univerzumában játszódó túlélőjátékban egy távoli szigetet kell felfedeznünk, állatokra vadásznunk, megküzdeni mitikus ellenfelekkel. Az élményt másokkal is megoszthatjuk a kooperatív módnak köszönhetően, illetve segítségül hívhatunk majmokat, akiket kiképezhetünk különböző feladatokra.

FIFA 21 - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One (Switchre Legacy Edition, PS5 és XSX később)

A FIFA 21 nekünk azért különösen érdekes, mert most először szerepel majd a legendák között Puskás Ferenc, de nem csak ezért lesz érdemes megfontolni a vásárlást: a dinamikus támadási rendszerek, a több menedzseri lehetőséget kínáló karriermód, a továbbfejlesztett Ultimate Team, a változatosabb Volta Football, és a kibővített játékosfelhozatal ugyancsak csábító. Reméljük, a játékmenet feledtetni tudja majd velünk a förtelmes borítóképet.

Ben 10: Power Trip - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az új Ben 10 játékban a főhős feladata megmenteni Európát Evil Hextől, amit csak úgy érhet el, hogy megküzd legendás ellenfeleivel, fejtörőket old meg, és segíti a civileket képességei használatával. Kevin Levin is csatlakozhat hozzá az osztott képernyős kooperatív módban.

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)