Hirdetés

Közel az új generáció, de még októberben is lesz mivel játszani

|

A fejlesztők ránk borítanak egy adag izgalmas játékot, hogy amíg a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését várjuk, semmiképp ne unatkozzunk.

Hirdetés

2020. októberi videojáték megjelenések 4. hét

Amnesia: Rebirth - október 20. - PC, PlayStation 4

Az idén tízéves Amnesia sorozat következő részében Tasi Trianont irányítjuk, aki egy sivatag közepén ébred fel. Ki kell derítenie, hogy került oda, hogyan juthat haza, miközben egy a félelméből táplálkozó szörnyeteg vadászik rá. Aki játszott a korábbi Amnesia játékokkal, tudja, mire számíthat.

Doom Eternal: The Ancient Gods - Part 1 - október 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Doom Eternal történetét folytatja az első DLC, ami ráadásul önállóan is futtatható lesz, és hozzáférést kínál a Battlemode-hoz is. Új démonokkal küzdhetünk meg új helyszíneken, miután a Doom Slayer pusztítása kibillentette a menny és pokol egyensúlyát.

Asterix & Obelix XXL - Romastered - október 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az első XXL játék felújított változatában bejárhatjuk a világot, miközben a rómaiakkal, kalózokkal és vikingekkel kell megküzdenünk. A nosztalgiázni vágyók számára klasszikus mód is elérhető lesz, de további három mód segít nyújtani a játékidőt.

Transformers: Battlegrounds - október 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Sok Transformers játék készült a múltban, kevés volt emlékezetes, és a Battlegrounds sem az Év játéka címért indul, de attól még lehet szórakoztató. A játékmenetében az XCOM-hoz hasonló játékban döbbenetes módon az autobotok és az álcák harcában veszünk részt, körökre osztott harcok során küzdünk az univerzum különböző pontjain. Helyi többjátékos módok is elérhetők lesznek.

 

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)