Hirdetés

Közel az új generáció, de még októberben is lesz mivel játszani

|

A fejlesztők ránk borítanak egy adag izgalmas játékot, hogy amíg a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését várjuk, semmiképp ne unatkozzunk.

Hirdetés

2020. októberi videojáték megjelenések 5. hét

Cobra Kai: The Karate Kid Saga - október 27. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Karate kölyök franchise-ba tartozó Cobra Kai sorozat hamar a Netflix listájának csúcsára ért, miután átköltözött a YouTube Premiumról, de azelőtt is sikeres volt - olyannyira, hogy a GameMill Entertainment látta értelmét egy játék elkészítésének. Egy beat 'em upra számíthatunk, amiben 8, egyedi mozdulatokkal rendelkező karakter szerepében küzdhetünk 28 küldetés során.

Ghostrunner - október 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az év egyik nagy indie meglepetése lehet a Ghostrunner, egy pörgős, parkourozós-szamurájos játék, amiben egy cyberpunk világban tehetünk rendet. Folyamatosan felfelé haladunk egy toronyban, állandó túlerővel kell szembenéznünk, de katanánkkal és dinamikus mozgásunkkal könnyedén leküzdhetjük az akadályokat.

Carto - október 27. - PC, PlayStation 4

A Sunhead Games bájos kalandjátékában úgy haladhatunk előre, hogy a térkép elemeit átrendezgetjük. A főszereplő az ifjú Carto, aki elszakad nagymamájától, de mindent megtesz, hogy újra rátaláljon. A fejlesztők 5-7 órás sztorit ígérnek.

AGOS: A Game of Space - október 28. - PC

Csendben jelentette be a Ubisoft az AGOS-t, ami egy felfedezős, gyűjtögetős űrszimulátor lesz, valósághű fizikával. Sok egyebet nem árultak el arról, hogy mi teszi egyedivé vagy érdekessé, de legkésőbb a megjelenés után kiderül.

Watch Dogs Legion - október 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Watch Dogs Legion játékmenetének középpontjában álló rendszer már eleve forradalminak számít: nem láttunk még olyat, hogy egy város szinte bármely lakóját irányíthatjuk. Minden polgár a szakmájának megfelelő képességeket és eszközöket kap, így más-más módokon vethetjük be őket küldetéseink során. London gyönyörű városában kalandozhatunk, amit egy Albion nevű szervezet vont uralma alá, de a helyi alvilággal is meggyűlik majd a bajunk. Kíváncsian várjuk, hogy a sztori lesz-e olyan jó, hogy kirángassa a szériát a középszerűségből - vannak kétségeink, de majd meglátjuk október végén.

Pikmin 3 Deluxe - október 30. - Switch

A Nintendo folytatja korábban megjelent játékai Switchre költöztetését, most a 2013-as Pikmin 3-mal, amiben apró lényeket terelgetve oldhatunk meg feladatokat egy rejtélyes bolygón. A Deluxe kiadásban új nehézségi szintek, küldetések, kooperatív sztorimód vár minket, illetve megkapjuk az összes DLC-t is, ami a Wii U-s változathoz megjelent.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope - október 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Néhány kevésbé sikeres VR-játék után a Supermassive Games visszatért a történetalapú kalandjátékok fejlesztéséhez, és az Until Dawn mintáját követve elindította a The Dark Pictures antológiasorozatot. A Man of Medan vegyes fogadtatásra lelt, de a Little Hope egy teljesen más történetet mesél el, főszerepben néhány diákkal és tanárukkal, akik egy rejtélyes városban szenvednek balesetet. Ahhoz, hogy megmeneküljenek, rá kell jönniük, mi köti őket a múlthoz, így a cselekmény folyamatosan ugrál majd az időben, és több természetfeletti téma jut szerephez benne.

Auto Chess - október 31. - PlayStation 4

PC és mobilok után a PlayStation 4-es játékosokat is meg kívánja hódítani az Auto Chess, melyben önállóan harcoló csapatunkat magunk állítjuk össze, és folyamatosan fejlesztenünk kell egységeinket.

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)